احتمالا هنگام خرید برنج ایرانی به دلیل وجود نام ها و برندهای متنوع دچار سردرگمی شوید اما با اعتماد به نام و محل فروشنده می توانید بهترین نوع برنج را انتخاب نمایید. نام برنجها بسته به نوع کشت و برداشت و پخت متفاوت می باشد.بعد از برداشت، غلات در دو مرحله تهیه می گردند . سورتینگ و بوجاری . اگر مرحله بوجاری (جدا سازی ساقه و پوسته و .. ) با استفاده از دستگاهها و تجهیزات مدرن صورت گیرد برنجی خوش پخت به نام باب خانه تولید می شود.برنج دودی باب خانه فوق اعلا ، 5 کیلوگرم، برنج بسیار با کیفیت تالش می باشد که به سفارشفروشگاه اینترنتی آلیار تهیه گردیده است. این برنج مناسب برای آبکش بوده و باید قبل از پخت حداقل 3-4 ساعت خیسانده شود.